Prodajni program
PredstavitevProdajni programKontaktPovpraševanjeKoncepti pranja
 
Tel.: +386 2 420 50 27
Fax: +386 2 420 50 28
e-mail: info@be-gre.si
Pralno-sušilni stroji
Pralni stroji s prednjim polnjenjem in visoko centrifugo
Manjše potrebe po pranju
Pralni stroji s stranskim polnjenjem in medicinska izvedba
Sušilni stroji
Likalni stroji
Centrifuge
Oprema za končno obdelavo perila
Mokro čiščenje - Lagoon
Dodatna oprema za pralnico
Katalog rezervnih delov

Lagoon - Revolucija v profesionalnem čiščenju

Prvi profesionalni sistem za čiščenje na vodni osnovi, ki ga je odobril Woolmark kot popolno alternativo za čiščenju občutljivih tkanin.

Sistem za mokro čiščenje Lagoon je Woolmark pozdravil kot tehnološki preboj v profesionalni obdelavi tistih tkanin, ki so se po tradiciji čistila »suho«, s pomočjo kemičnih topil.

Lagoon je integriran sistem mokrega čiščenja, ki zajema tako pranje, sušenje in likanje in uporablja vodo kot osnovo za doseganje presenetljivo učinkovitega in ekološko prijaznega pranja.

Lagoon se lahko uporablja na vseh vrstah tkanin, tudi na tistih, za katere se je do sedaj smatralo, da so domena kemičnega čiščenja.

Odobritev »Woolmark«
Lagoon je prvi profesionalni sistem za zaščito tkanin na svetu, ki ga je odobrilo podjetje Woolmark, ki je vodilna avtoriteta v tekstilni industriji na področju volne.

Nova poslovna priložnost
Lagoon je nova poslovna priložnost in tržišče za profesionalne pralnice. Uporaba sistema Lagoon omogoča higijensko čista oblačila. Nekaj, kar je prej veljalo za nemogoče, je sedaj nova poslovna priložnost.

Preberite si več o pranju Lagoon v konceptih pranja

Download Product Data Sheet

Download Product Flyer


Strokovno mnenje podjetja »The Woolmark Company«

Podjetje Woolmark navaja: Smatramo, da je Lagoon najbolj napredni sistem za čiščenje izdelkov iz 100% volne. Podelitev logotipa »Woolmark« temu inovativnemu sistemu je rezultat dolgotrajnega poslovnega sodelovanja, razvoja in testiranj. Lagoon zadovoljuje izjemne standarde čiščenja in najvišji nivo nege vlaken. Posebej nas je navdušil izjemen videz volnenih izdelkov po pranju in način, na katerega Lagoon poživi naravno mehkobo volne.

Pošlji to stran prijateljuDodaj med priljubljeneNatisni stran